Колонны из гранита

 

Колони з граніту

 

Колона - це деталь архітектури циліндричної форми різних розмірів та кольорів. Іноді вони виконують функцію опорних стовпів (підтримує балкон, частина будівлі), але частіше за все колони все ж використовують як елементи декору або прикраса фасадів будівель. Це красиве, але не дешевий виріб часто дивує і заворожує своїми розмірами і величчю. Наприклад, колони стародавнього Риму та Єгипту збереглися до нашого часу і виглядають так, ніби простоять ще не одне століття.

Ці величні вироби з натурального каменю надають урочистий і монументальний вид будь-якому архітектурному спорудженню. Тому колони з каменю дуже часто застосовують в сучасному, архітектурному будівництві, в ритуальній тематиці. Ними прикрашають державні будівлі, церкви, храми, фасади театрів, банківські та фінансові установи.

 

 

Колони з натурального каменю на замовлення

 

Колони з граніту широко використовуються в сучасному будівництві для оформлення стильних фасадів і вишуканих інтер'єрів. Виготовлення даних виробів можливо тільки під замовлення, оскільки при виробництві враховуються індивідуальні побажання замовника.

 

Будь-яка кам'яна колона складається з таких елементів:

  • Стовбур (тіло). Може бути будь-якої форми: круглої, багатогранної, квадратної, прямокутної.
  • База. Це саме та частина, на якій стоїть вся споруда. База може бути з того ж каменю, що і тіло, а може контрастувати. 
  • Капітель. Це верхня частина колони, декоративна.

 

 

Гранітні колони - міцність і довговічність, перевірені часом 

 

Серед усіх натуральних матеріалів граніт займає перше місце по міцності і довговічності. Цей камінь виглядає масивно, солідно і гарантує гарний зовнішній вигляд і через кілька десятиліть. На сьогоднішній день представлений широкий асортимент виробів з українського граніту різних  колірних рішеннях.

 

Особливості колон з натурального каменю: 

  1. Долговічність;
  2. Міцність; 
  3. Естетичність;
  4. Екологічність; 
  5. Ефектність.

 

Все частіше гранітні колони використовують при оформленні фасадів та всередині приміщень елітних будинків і заміських котеджів. Різноманітність кольорів натурального каменю дає можливість виготовляти колони з граніту різних відтінків.

Не менш популярною в усі часи була просто оздоблення колон каменем. Незбиране виріб з граніту може дозволити собі не кожен, а оздоблення фасаду є прекрасною альтернативою і дешевшим варіантом. Послуги з облицювання фасадів цоколів колон гранітом найчастіше виконується в тому випадку, якщо обробка перегукується з іншими гранітними елементами, наприклад підвіконнями, перилами, стільницями, та іншими.

Вироби, облицювання натуральними каменями, чудово виглядають як всередині, так і поза приміщеннями. Дані споруди завжди додавали будь-якого будинку особливої ​​величі, витонченості, надзвичайної краси.

 

Замовлення, оплата, доставка

 

Цінова політика виробу задежать від розміру та від виду граніту, який ви оберете. Чорний граніт буде найдешевшим, а червоні та коричневі кольори обійдуться дороще. Щоб дізнатися ціну, зробити попередній прорахунок або отримати консультацію - телефонуйте або напишіть нам. Ми із задоволенням відповімо на ваші питання,  відносно нашої продукції. Також будемо раді бачити вас в офісі "Granite Market". В нашій виставковій залі ви зможете ознайомитися зі зразками продукції та зробити свій вибір.