Столешница
Столешница
Столешница

 

Стільниця з натурального каменю

 

Натуральний камінь завжди цінувався своїми бездоганними якостями. Стільниця з граніту - це не тільки довговічність і практичність, це ще додаткова розкіш, витонченість і чудовий елемент декору. Граніт стійкий до різних хімічних і механічних впливів, йому не страшні кислота, гострий ніж, гаряча посуд. Стільниця з натурального граніту не горить, не дряпається, не реагує на перепади температури і вологості, їй не страшні відколи, а колір та фактура не змінюються протягом усього терміну експлуатації. Встановивши один раз гранітну стільницю, можна довгі роки не турбуватися про її зовнішньому вигляді.

 

Застосування гранітних стільниць

 

Гранітна поверхня відмінно підходить для кухні, ванній, в барі, ресторані. Ще одна сфера, де вона особливо актуальна- зона барбекю. Кухонна стільниця з граніту добре переносить перепади температур, не вицвітає на сонці, не перегрівається. У даній сфері у стільниць з граніту немає конкурентів. Граніт дуже часто використовують і в ванних кімнатах. Йому не страшна підвищена вологість, а особлива декоративність надає інтер'єру особливий шарм. До того ж, граніт має бактерицидні і гігієнічними властивостями.

Різноманітність кольорів тамалюнків гранітного каменю дозволяє підібрати підходящий варіант під будь-який інтер'єр. Малюнок і текстура природного каменю також відрізняються особливим шармом, надаючи виробу глибину і унікальність.

 

Переваги поверхні з натурального каменю
  • довговічність;
  • міцність;
  • простота в обслуговуванні;
  • стійкість до побутових забруднень і агресивному середовищі;

  • стійкість до подряпин та сколів;
  • вологостійкість;
  • неповторний малюнок

Колір стільниці з граніту може бути різним. Асортимент каменю доволі разноманітний, особливо популярний чорний глянцевий, зелений, всі відтінки сірого. Стільниця із сірого граніту виглядає стильно та сучасно,  коричневий камінь надає  приміщенню аристократизму та вишуканості.

 

Форми і розміри стільниці з натурального граніту

 

Розміри вироби визначаються замовником. Поверхня може бути цілісною, а може складатися з декількох частин. При грамотній обробці стики залишаються практично непомітними. Стандартна товщина - 30-50 мм, однак може бути і інша. Такі вироби завжди виготовляються тільки під замовлення, згідно потрібних розмірів. Виступаюча частина стільниці (торцевої профіль) може мати різну форму фаски. Фаску замовник вибираємо на свій розсуд із запропонованих варіантів. Така обробка захищає краї від відколів і надає виробу завершеного вигляду.

 

 

Ціна гранітної стільниці

 

Виробництво стільниць з граніту може зайняти до трьох тижнів, в залежності від наявності каменю та розміру замовлення. Усі вироби упаковуються вручну та обов'язково перевіряються нашим спеціалістом. Вартість стільниць з граніту залежить від родовища каменю, розмірів полотна, товщини, варіанту обрабки фасок. Для розрахунку орієнтовної вартості виробу та отримання додаткової консультації звертайтесь до наших менеджерів за телефонами та за допомогою форми зворотнього зв'язку!